GAYNER ENGINEERS

Stanford Clinical Lab

- Stanford Clinical Lab Renovation -

Area: 49,000 sq.ft.

Construction Cost: $25 million

Architect: GL Planning & Design

Multi-phased renovation and infrastructure upgrade on the first floor of Stanford Hospital.  Extensive planning was conducted to minimize system shutdown, establish budget, and evaluate constructability prior to the commission of Detailed Design Phase.  The design of temporary utilities, including power, cooling, supply and exhaust air systems were fully developed and documented for scope clarity.  This project fully attests our ability in planning for complex utility and infrastructure work within an existing Hospital.  Work includes new DI/RO water system for the automation line, D&T chilled water pumping system upgrade, new power distribution, and phased construction documents.  The project is currently under review by OSHPD.

Back to Healthcare